Vacaturetekst uitbesteden?

Vacaturetekst uitbesteden?

Een vacaturetekst schrijven is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast moet je het ook leuk vinden om te doen. Het doel van een vacaturetekst is het aanspreken van jouw ideale doelgroep en het daadwerkelijk overgaan tot solliciteren op de vacature. Daar komt écht wel wat bij kijken. Foocus kan je helpen met het schrijven van pakkende vacatureteksten gericht op jouw doelgroep.

Welke stappen doorlopen we?
  1. We plannen een vacature intake waarbij ik je allerlei vragen stel over je bedrijf, de ideale kandidaat, de functie en de arbeidsvoorwaarden.
  2. Ik ga aan de slag met het schrijven van een pakkende vacaturetekst en denk mee over de online vindbaarheid.
  3. Je ontvangt de vacaturetekst en krijgt de mogelijkheid om hier feedback op te geven.
  4. Ik verwerk de mogelijke feedback en zorg voor een mooi eindresultaat zodat de vacature snel online kan.

Wat zijn de kosten?

Een vacature opstellen kost € 495,- exclusief btw. Je beschikt dan over een vacature die helemaal op jouw doelgroep is geschreven en waar de ideale kandidaat enthousiast van wordt. Bepaalde onderdelen van de vacaturetekst kun je in de toekomst ook weer gebruiken voor een andere vacature binnen jouw bedrijf.

Helaas wordt de vacature niet vanzelf ingevuld. De vacature zal op meerdere sites moeten worden geplaatst zodat kandidaten jouw bedrijf weten te vinden. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden hiervoor. De kosten hiervoor zijn op basis van nacalculatie.

Hier wil ik meer over weten
“Het geeft me voldoening als ik van mensen terugkrijg dat ze door mij echt op hun plek zitten of hun ideale nieuwe baan hebben gevonden.”

review

Ronald van Dijk - RvD Webhosting en Websites - Beuningen
“Mensen zoals jij zorgen dat een ander zich sterker voelt en dat is prettig. Het lijkt soms makkelijker iemand onderuit te schoppen, dan iemand te helpen met het betreden van de ladder. Jij hebt de eigenschappen iemand de ladder op te willen duwen. Dat moet de reden zijn dat jij goed bent in de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.”