Vacaturetekst uitbesteden?

Vacaturetekst uitbesteden?

Een vacaturetekst schrijven is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast moet je het ook leuk vinden om te doen. Het doel van een vacaturetekst is het aanspreken van jouw ideale doelgroep en het daadwerkelijk overgaan tot solliciteren op de vacature. Daar komt écht wel wat bij kijken. Foocus kan je helpen met het schrijven van pakkende vacatureteksten gericht op jouw doelgroep.

Welke stappen doorlopen we?
  1. We plannen een vacature intake waarbij ik je allerlei vragen stel over je bedrijf, de ideale kandidaat, de functie en de arbeidsvoorwaarden.
  2. Ik ga aan de slag met het schrijven van een pakkende vacaturetekst en denk mee over de online vindbaarheid.
  3. Je ontvangt de vacaturetekst en krijgt de mogelijkheid om hier feedback op te geven.
  4. Ik verwerk de mogelijke feedback en zorg voor een mooi eindresultaat zodat de vacature snel online kan.

Wat zijn de kosten?

Een vacature opstellen kost € 525,- exclusief btw. Je beschikt dan over een vacature die helemaal op jouw doelgroep is geschreven en waar de ideale kandidaat enthousiast van wordt. Bepaalde onderdelen van de vacaturetekst kun je in de toekomst ook weer gebruiken voor een andere vacature binnen jouw bedrijf.

Helaas wordt de vacature niet vanzelf ingevuld. De vacature zal op meerdere sites moeten worden geplaatst zodat kandidaten jouw bedrijf weten te vinden. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden hiervoor. De kosten hiervoor zijn op basis van nacalculatie.

Hier wil ik meer over weten
“Het geeft me voldoening als ik van mensen terugkrijg dat ze door mij echt op hun plek zitten of hun ideale nieuwe baan hebben gevonden.”

review

Esther- kandidaat - Office Assistant - Buro philip van den hurk - Arnhem
“Na een interessante functie als Office Assistant bij buro van den hurk op de site gezien te hebben, heb ik contact met Sanne opgenomen. Helaas voor mij, vertelde zij dat de functie al was ingevuld. Wel een erg prettig gesprek met Sanne gehad en zij zou de vacatures voor mij in de gaten houden. 

Ruim een week later krijg ik een telefoontje van Sanne dat er wederom een functie van Office Assistant bij buro van de hurk vrij komt, of ik nog beschikbaar ben en interesse heb... Zeker!
Na het eerste gesprek bij philip van de hurk, was ik erg enthousiast! Dit bleek wederzijds te zijn, ben op een tweede gesprek geweest en kort mee mogen kijken met de andere Office Assistants. Mede dankzij Sanne start ik binnenkort bij buro philip van de hurk en heb zin in deze nieuwe uitdaging!
Bedankt Sanne voor de prettige gesprekken en al je inzet om mij aan een mooie nieuwe baan te helpen!”